VIZIJA

Biti pionir i umetnik u kreiranju ljudskog blagostanja.

VIZIJA

Biti pionir i umetnik u kreiranju ljudskog blagostanja.

"Transparentnost i integritet su naša snaga."

Inovativni smo u načinu na koji pristupamo poslovanju, kako spolja, tako i iznutra, kroz brigu, deljenje i odvažnost, ali i entuzijazam i strast, što nas čini produktivnijim u svemu što radimo. Težimo izvrsnosti u komunikaciji, jer slušamo, čujemo i gradimo odnose, usuđujemo se na hrabre korake, a naš uspeh rezultat je angažmana svakog našeg člana tima.

MISIJA

U saradnji sa zajednicom hrabro kreiramo jedinstvena iskustva i nove vrednosti koristeći strast, znanje, integritet i zahvalnost.

particles bg

Unapređujemo zdravlje kroz pouzdano partnerstvo sa korisnicima naših proizvoda, kojima nudimo više od samog proizvoda. Mi slušamo i razumemo korisnike koji biraju naše proizvode, poštujemo ih i uvažavamo, a oni znaju da kod nas mogu dobiti kompletan paket kvalitetnih proizvoda i inovativnih usluga, zbog čega nam i veruju.

Izvrsni smo u usklađivanju i integraciji marketinških i prodajnih aktivnosti, kao i u kreiranju timova i izgradnji odnosa među svim članovima sistema.

Razmišljamo drugačije od drugih. Naša korporativna kultura i naše vrednosti, pre svega integritet, strast, timski rad i otvorena komunikacija, daju nam prednost nad konkurencijom. Naši članovi tima su strastveni i angažovani ljudi, koji ne odustaju kada se pojave prepreke, jer za njih nema kompromisa kad su usmerenost na zadovoljstvo korisnika i kvalitet u pitanju.