Usluge

Rastimo zajedno.

Usluge

Rastimo zajedno.

Rastimo zajedno u okruženju u kojem stvaramo nove uvide, zajedno se razvijamo i u kojem zajedno stvaramo bolju budućnost.

Novi koncept poslovanja pruža dodatnu vrednost našim partnerima i kupcima i omogućava nam da zajedno budemo još uspešniji u budućnosti. 

Usluge se mogu kombinovati, možete odabrati sve, a možete započeti samo sa jednom i dalje nadograđivati svoj paket. U svakom slučaju, nijedan izbor nije pogrešan i predstavlja dobar početak.

particles bg

MyPharmaSpace®.

Nova mobilna aplikacija zabavnog i edukativnog karaktera

U današnje, digitalno doba želimo da farmaceutskoj zajednici učinimo svaki radni dan zanimljivijim, kroz povezivanje, dinamičniju komunikaciju i lakše informisanje.

Zato smo, kao začetnici, krenuli u kreiranje novih komunikacijskih trendova u farmaceutskoj industriji, razvili inovativnu B2B platformu i time dali doprinos našoj farmaceutskoj zajednici.

VIŠE INFO

Krug ideja

Dijalogom do zajedničkog uspeha

Naše dugogodišnje iskustvo u marketingu i prodaji dovelo nas je do spoznaje o važnosti razgovora u kreiranju uspešnog poslovanja. Osluškivati potrebe svake ciljne grupe, čuti mišljenje svakog pojedinca i dopustiti svakome da se njegov glas čuje, daje nam širu sliku i veće mogućnosti delovanja. 

Radionice

Radionice koje koriste alate i metodologiju Points of You®

Svaka organizacija je jedinstvena i prolazi jedinstveni životni ciklus. Ako se vaša organizacija trenutno nalazi pred novim izazovima, možemo zajedno doći do kreativnih rešenja i podstaći vaš organizacijski rast i razvoj.

Kafa petkom

Pratite aktuelne informacije o važnim temama iz oblasti marketinga, prodaje i upravljanja organizacijom. 

Nakon zahtevne radne sedmice korisno je da odvojimo malo vremena i na opušten način, uz miris tople kafe, se informišemo o trendovima iz struke i novim trendovima u poslovanju.

qLife časopis

Godišnja pretplata na časopis qLife, stručnu publikaciju za liderstvo, menadžment i organizacijski razvoj.

Dobro partnerstvo treba ceniti.

Tokom više od10 godina našeg poslovanja shvatili smo da sa poslovnim partnerima želimo da gradimo uspešne organizacije, konkurentno tržište i zdravu društvenu zajednicu.