Kompanija Salveo je proglašena za digitalnog šampiona na Zapadnom Balkanu 13.04.2023.

Nagradu dodeljuje Komorski investicioni forum Zapadnog Balkana.

Povodom pet godina od uspostavljanja Zajedničkog regionalnog tržišta na Zapadnom Balkanu, Komorski investicioni forum Zapadnog Balkana (WB6 CIF), uz podršku Evropske komisije, organizovao je Regionalno takmičenje za kompanije sa ovog područja.

WB6 CIF je zajednička asocijacija privrednih komora zemalja Zapadnog Balkana i predstavlja interese više od 350.000 kompanija, sa ciljem povezivanja poslovne zajednice regiona.

Ceremonija dodele nagrada održana je 29. marta u Skoplju, na svečanoj manifestaciji u Makedonskoj filharmoniji. Predstavnici privrednih komora Zapadnog Balkana dodelili su 16 nagrada, u različitim kategorijama, najistaknutijim kompanijama u regionu.

Na ovom takmičenju, kompanija Salveo je dobila veliko priznanje, nagradu za digitalnog šampiona, za projekte EncephalApp Stroop test i MyPharmaSpace.

Salveo je farmaceutska kompanija koja od 2007. godine posluje na tržištima srednje i istočne Evrope, unutar kojih gradi uspešne brendove bezreceptnih i receptnih proizvoda, poštujući najviše standarde kvaliteta.

Vizija kompanije Salveo je da bude prepoznata kao digitalni lider u farmaceutskom sektoru, koji svojim proizvodima i uslugama pomaže zajednici i daje dodatnu vrednost. Zahvaljujući inovativnim digitalnim konceptima i relevantnim informacijama, podiže svest o važnosti očuvanja zdravlja svakog pojedinca, kao i zdravog načina života.
 

Kao pionir, Salveo je započeo sa stvaranjem novih trendova u komunikaciji, razvijajući inovativnu B2B paltformu. MyPharmaSpace je moderno dizajnirana, atraktivna mobilna aplikacija, jednostavna za upotrebu svakog člana farmaceutske zajednice.

Nedavno je lansiran i Encephal App Stroop test, namenjen zdravstvenim profesionalcima. Uz ovaj relevantan i inovativan alat, Salveo tim veruje da može da podigne svest o važnosti dijagnoze minimalne hepatične encefalopatije, kao i da pomogne zdravstvenoj zajednici da unapredi brigu o pacijentu u svakodnevnom radu.

Ono što nam digitalizacija pruža je dostupnost objedinjenog znanja i decentralizacija mogućnosti, obrazovanja i informacija.