Više od 7000 farmaceuta i tehničara na MyPharmaSpace platformi  08.09.2020.

Evo zašto smo ponosni!

U proteklom periodu, više nego ikada, pokazalo se koliko su farmaceuti i farmaceutski tehničari posvećeni svom pozivu i kolika je njihova važnost u zdravstvenom sistemu!

O ozbiljnosti kojom sve naše kolege prilaze svom poslu, pokazuje i činjenica, da ste i u toku pandemije kada ste bili preumorni, radili prekovremeno, nosili se sa raznim stresovima i izazovima i dalje hteli da pratite sve važne informacije vezane za struku, kako one koje su se ticale korona virusa tako i one koje su se ticale drugih farmaceutskih tema.

 Veoma nas raduje i ponosni smo što je MyPharmaSpace tim bio podrška farmaceutskoj zajednici na različite načine tokom prethodnog perioda i što ste svojim interesovanjem, čitanjem tekstova i velikim brojem novoregistrovanih članova pokazali da nudimo relevantan sadržaj od vrednosti!

Hvala svim 7228 farmaceuta i tehničara iz Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, koji su deo zajednice i koji svojim aktivnim učešćem doprinose da MyPharmaSpace platforma postaje sve važnije online mesto za farmaceutsku struku!

Vaš MyPharmaSpace tim 🧪