Ko je predavač na webinaru? 30.06.2020.

Upoznajte Ivicu Vrančića, predavača na našem besplatnom webinaru "Emocionalna inteligencija - ključna kompetencija budućnosti"

Ivica Vrančić, diplomirani psiholog i nosilac prestižne Chartered FCIPD titule londonskog Chartered Management Instituta, iza sebe ima više od 25 godina radnog iskustva u u oblasti ljudskih resursa (HR) i razvojnog menadžmenta (Management Development).

Iskustvo je sticao na vodećim Human Resources pozicijama u Coca-Cola Beverges Hrvatska, British American Tobacco i DHL.

Od 2005. godine radi kao konsultant i predavač, a svoje znanje deli sa menadžerima koji su uglavnom na upravljačkim i visokim pozicijama iz nekih od najznačajnijih kompanija u regionu i Evropi (Srbija, Hrvatska, BiH, Slovenija, Bugarska, Belgija, Nemačka).

Trenutno radi uglavnom kao lični trener u području liderstva, timskog rada i razvojnog menadžmenta. Njegovi klijenti su profesionalci na upravljačkim pozicijama, članovi Upravnih odbora i senior menadžeri, a takođe radi i kao konsultant u kompanijama u području uvođenja i unapređenja procesa i alata vezanih za upravljanje ljudskim resursima i vrednostima.

Ivica Vrančić je skoro celu deceniju predavao na Cotrugli Business školi na programima Executive MBA i MBA iz područja ljudskih resursa (HR) i razvojnog menadžmenta (Management Development).

Nosilac je Emotional Inteligence Coaching sertifikata, dobijenog nakon završenog programa čuvenog psihologa i eksperta iz oblasti emocionalne inteligencije, Danijela Golmana, koji je ujedno i kreator i mentor na programu.

2015. god. Ivica Vrančić je objavio svoju prvu knjigu „A ljudi?“ (And People?, Technics Publication, Nju Džerzi) za koju je predgovor napisao Dejv Ulrih.

Ne propustite priliku da besplatno slušate Ivicu Vrančića!

Prijavite se odmah na webinar klikom na link>> https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_xDOquyOfRIiX-7w7EAe1Rw