isla® pastile - viralna društveno odgovorna kampanja 24.10.2022.

Ako ovaj video prođe sa makar jednim pregledom, biće uspešniji od mnogih koji imaju milione!

Ako ste na instagramu, nije vas mogla zaobići društveno odgovorna kampanja brenda isla® pastile koju su napravili u saradnji sa Strahinjom i Anjom koje znate i kao @whatifness. I pre nego što pomislite: još jedna reklama, pogledajte video do kraja! Ovako nešto do sada niste videli!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by whatifness (@whatifness)

 

Ovo nije samo priča o prevenciji raka dojke, već priča i o partnerstvu, o ljubavi, o podršci, o tome da treba da brinemo jedni o drugima!

Da žensko zdravlje nije samo pitanje žene, već i njenog partnera, a podrazumeva se da je tako i u drugom smeru.

Ako možemo u jednom mesecu da posvetimo sate i sate pregledajući videa na društvenim mrežama, ju tjubu, možemo da odvojimo i samo 5 minuta za pregled grudi! Ili par minuta da svoju partnerku podsetimo da treba da zakaže redovan pregled kod lekara.

Znamo da je 5 minuta često baš ono vreme koje mislimo da nemamo, zato i cela ova priča postoji.

 

Reci sve što ti je važno

Možete li da zamislite muškarca koji u svom kalendaru upisuje podsetnik da svojoj devojci, ženi, sestri, mami zakaže pregled grudi? Mi možemo! isla® pastile mogu!

Zato je i slogan trogodišnje kampanje #recisveštotijevažno jer verujemo da govoreći o važnim temama i iz drugačijeg ugla možemo da prenesemo poruku koja nekome može spasiti život!

Zbog toga, ako ovaj video prođe sa makar jednim pregledom, biće uspešniji od mnogih koji imaju milione!

A kako je za 24h je ovaj video imao preko pola miliona pregleda, podelili su ga i muškarci i žene, javne ličnosti, mlađi i stariji, sigurni smo da je bilo pravo vreme za ovu poruku!

 

Besplatni ultrazvučni pregled u čuvenoj beogradskoj poliklinici

Povom 20 godina postojanja isla® pastila u Srbiji, na krovnom instagram profilu kompanije Salveo @biramzdravlje.rs je u toku darivanje kao deo društveno odgovorne kampanje, gde se poklanja 20 besplatnih ultrazvučnih pregleda u poznatoj poliklinici Ars Medica u Beogradu.

 

 isla® pastile već treću godinu za redom pružaju podršku u borbi protiv raka dojke, kako kampanjama koje podižu svest o važnosti prevencije, tako i besplatnim pregledima dojki kod renomiranih lekara i učešćem u aktivnostima koje podržavaju borbu protiv raka dojke.