Edukacija: Upravljanje vremenom i prioritetima za zdravstvene profesionalce 29.04.2021.

20. maj u 18 sati, Zoom

Prijavite se na online edukaciju i radionicu sa primerima iz prakse koja će se održati 20. maja u 18 sati.

Interaktivnu edukaciju održaće doc. dr sc. Arijana Meštrović, mag. farm, FFIP Pharma Expert i Jasmina Lukačević, Human Resources konsultant, HRPRO d.o.o.

 

>> Pogledajte VIDEO NAJAVU na našem YouTube kanalu.
 

Sve informacije potrebne za prijavu!

Datum održavanja: 20. maj 2021.

Vreme održavanja: od 18 do 20 sati

Kotizacija: 225 kn*  (*prilikom plaćanja sve cene su izražene u kunama i iznos će sa vaše kartice biti skinut prema kursu vaše kartične banke na dan uplate. Sa Vaše kartice biće skinut iznos u protivvrednosti valute koju koristite. ).

Mesto: ZOOM platforma

Prijava i uplata kotizacije su mogući na linku https://bit.ly/3e246oz

Da biste mogli da izvršite uplatu, potrebno je da otvorite korisnički nalog na sajtu klikom na Pridružite se ovom događaju i unesete tražene podakte. Nakon što se registrujete, na Vaš email će stići verifikacioni mejl (potrebno je kliknuti na mejl potvrde u mejlu).

Spremni ste da izvršite uplatu i prijavite se za edukaciju!

Na primerima iz svakodnevne prakse polaznici će imati prilika da provere svoja razmišljanja o tome šta je bitno, a šta hitno i kojim aktivnostima bi trebalo da posvete više vremena, a kojima da dodele veći stepen prioriteta.

Pridružite nam se na edukaciji

Prisustvovanje edukaciji daje priliku za povezivanje sa koleginicama i kolegama iz regiona, aktivno praćenje predavanja i preporuka, učestvovanje u vežbama i aktivnostima, postavljanje pitanja i pristup e-materijalima (Flipbook sa predavanjima i smernicama).

Konkretna pitanja i primere o organizaciji vremena i prioriteta možete postaviti unapred na arijana.mestrovic@pharmaexpert.hr ili jasmina.lukacevic@hrpro.hr

* Organizator webinara je Space2C.