Besplatan Webinar: Emocionalna inteligencija – Ključna kompetencija budućnosti?! 23.06.2020.

Webinar je namenjen svim farmaceutima i farmaceutskim tehničarima na području Srbije, Crne Gore, Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Datum održavanja: 8.7.2020. u 18 sati, Zoom online platforma

Registracija: https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_xDOquyOfRIiX-7w7EAe1Rw

Zašto je pored profesionalnog farmaceutskog znanja važna tema Emocionalne Inteligencije (EI)?

Relevantni izvori (Forbes, LinkedIn, McKinsey…) procenjuju da će porastom upotrebe tehnologije i AI (veštačke inteligencije) u poslovnom okruženju, pa tako i u farmaceutskoj industriji, EI (emocionalna inteligencija) biti sve važnija kompetencija.

Najnovija istraživanja potvrđuju da EI ima najveći uticaj i da je u korelaciji sa gotovo svim pokazateljima poslovne uspešnosti, a naročito kvalitetom upravljanja ljudskim resursima i liderstvom.

 

Neka vaša emocionalna inteligencija bude vaša kompetitivna prednost!

Webinar je namenjen pharma zajednici, u organizaciji kompanije Salveo i Ivice Vrančića, diplomiranog psihologa, sa preko 25 godina radnog iskustva u oblasti ljudskih resursa (HR) i razvojnog menadžmenta (Management Development).

Ivica Vrančić je nosilac zvanja Chartered FCIPD, koje je stekao na postdiplomskom programu iz područja upravljanja ljudskim resursima na najprestižnijoj instituciji u Evropi - Chartered Institute of Personnel and Development u Londonu.

Prijavite se za besplatno učešće na webinaru, na kojem će pored Ivice Vrančića, kao host webinara učestvovati i Mirna Radošević, Savetnica za razvoj i inovacije Salveo CEE Grupe.

>> Prijavite se već danas klikom na OVAJ LINK.